Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Bøjlelås

1.413,16 kr 855,30 kr

Du redder 39% (-4.149,40 kr)

23 Anmeldelser
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Bøjlelås

  • 18 mm hærdet MAX-Performance stålbøjle modstår boltskærere og gearingangreb.
  • Overdimensioneret, patenteret * hærdet stålbøsning over tværstang for dobbelt sikkerhed.
  • Dobbelt låsning af dødbolt for omfattende holdekraft.
  • Cylinder med høj sikkerhed i skivestil.
  • Center keyway forsvarer mod gearingangreb.
  • Beskyttende vinylbelægning.
  • Glidende støvovertræk beskytter og forlænger cylinderens levetid.
  • 3 nøgler i rustfrit stål - en tændt med LED-pære med høj intensitet og udskifteligt batteri.
  • Mål: 8,3 cm x 15,3 cm.
  • Vægt: 2,09 kg.

Beskrivelse

Scorer en præfekt 10 ud af 10 på brandets sikkerhedsskala, Kryptonite New York FAHGETTABOUDIT MINI-lås holder effektivt røverne væk. Du vil være i stand til at parkere den på gaden i flere timer, selv om natten, med ro i sindet. Dens 18 mm Max Performance stålrør modstår saks og håndtag uden at blinke, mens den dobbelte sikkerhedsmekanisme, der findes på nøglehullet, holder det lukket uden problemer. New York FAHGETTABOUDIT MINI-lås er kompakt og let nok, så det ikke er et problem at tage den med på din rygsæk.

Den indeholder et sæt med 3 taster, hvoraf den ene har en pære med høj densitet og et aftageligt batteri. Som om dette ikke var nok til at få dig til at føle dig beskyttet, kan du tegne forsikring på det takket være Kryptonite, der betaler op til 4.500 €, hvis din cykel bliver stjålet. De skal være temmelig sikre på deres lås. Kassér dine bekymringer, og lad tyve kaste ideen om at stjæle din cykel.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Bøjlelås

5/5

100%

23 evalueringer

5 Stars

23

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Kunder, der købte Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Bøjlelås købte også

Nyligt viste produkter