Gurpil U-Lock grøn

89,18 kr 74,31 kr

Du redder 17% (-110,60 kr)

1 Anmeldelse
80% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Gurpil U-Lock grøn

 • Silikoneovertræk beskytter din cykels maling mod ridser og stød.
 • Mål: 180 mm x 205 mm.
 • Inkluderer sæt med to nøgler.

Beskrivelse

Gurpil U-Lock grøn er en pålidelig og holdbar cykellås, der er designet til at beskytte din cykel mod tyveri. Med dens robuste konstruktion og høje sikkerhedsniveau kan du være sikker på, at din cykel er godt beskyttet, uanset hvor du parkerer den.

Denne lås er også udstyret med et silikoneovertræk, der beskytter din cykels maling mod ridser og stød. Dette gør det muligt for dig at bruge låsen uden at bekymre dig om at beskadige din cykel.

Gurpil U-Lock grøn måler 180 mm x 205 mm og leveres med et sæt med to nøgler. Dette gør det nemt for dig at låse din cykel op og ned, når du har brug for det.

Om Gurpil

Med sit hovedkvarter i Deba, Guipúzcoa, over 30 års erfaring i cykelkomponentdistributionssektoren og derfor et indgående kendskab til markedet, Gurpil fremstiller komplette dæk og komponenter til alle typer cykler stærk >. Fra kromnav med et vintage-look til klassiske cykelhjul til 12-gears kassetter til mountainbikes og højtydende carbonhjul til landevejscykler.

Hvis du bygger en cykel fra bunden, eller du har brug for en reservedel til en rimelig pris, men som er kvalitetssikret, er Gurpil dit bedste valg.

Evalueringer Gurpil U-Lock grøn

4/5

80%

1 evalueringer

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Fabio T

  80%
  Oversat fra fransk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Det modsatte af Knog:

  Det modsatte af Knog: billig, større end forventet, rustik, men også tung og med plastikbeskyttelse på metal.Perfekt grøn farve til en teenagers cykel (hvis han kan løfte den;).

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Gurpil U-Lock grøn købte også

Nyligt viste produkter