Udveksling og returnering af cykler

 

Vi gør vores bedste for at sikre, at cyklerne er nøjagtigt som beskrevet på hjemmesiden. Lejlighedsvis sker det, at cyklerne måske ikke er nøjagtigt, som du forestillede dig at være, måske var størrelsen ikke den rigtige for dig, hvilket betyder, at du gerne vil returnere eller bytte cyklen.

Inden for 30 dage efter at have modtaget din cykel, er du i stand til enten at returnere eller bytte din cykel. Cyklen accepteres kun, hvis den er i ny stand. Hvis cyklen ankommer med ridser / tegn på brug eller er ufuldstændig, vil vi ikke være i stand til at refundere dig alt, og omkostningerne ved at udskifte de beskadigede, ufuldstændige eller brugte dele trækkes fra det samlede beløb.

Cyklen skal sendes tilbage i en godt beskyttet kasse for at begrænse risikoen for skader under transport tilbage til os. Den bedste mulighed er at sende den tilbage i den originale boks. Hvis cyklen modtages af os i dårlig emballage, eller hvis cyklen modtager ridser / skader på grund af dårlig emballage, accepterer vi ikke returneringen, og cyklen sendes tilbage til dig for din pris.

Hvad vi beder om at kunne sætte alt i gang, er følgende, som kan mailes til hello [at] santafixie [dot] com

· Dit ordrenummer, cykelmodel, kontaktoplysninger og dato for modtagelse af cyklen.
· En kort og nøjagtig beskrivelse af årsagen til returnering / udskiftning af cyklen.
· Billeder af cyklen, så vi kan bekræfte i hvilken tilstand den er sendt tilbage til os;
jo mere du sender os, desto bedre er det at holde dig fuldt informeret.
· Hvis cyklen ankom med skader, når du modtog den, skal du sende detaljerede billeder af fejlene.

Når vi har modtaget alle oplysningerne, været i stand til at evaluere tilstanden og årsagen til returnering af cyklen, vil vi kontakte dig for at gennemgå de næste trin i returnering eller udskiftning af cyklen.