Deda Crononero Low Rider Styr 31.7 mm - Sort

453,35 kr 334,34 kr

Du redder 26% (-885,20 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Crononero Low Rider Styr 31.7 mm - Sort

  • Buet form: Sænket Chrono styr
  • Materiale: 6061 Aluminium
  • Styrets diameter: 31,7 mm
  • Finish: Mat sort
  • Vingevinkel - sænkning: 60mm
  • Længder: 400 mm, 420 mm, 440 mm
  • Vægt: 279g

Beskrivelse

Leder du efter et slankt og stilfuldt styr, der hjælper dig med at køre som en professionel? Så tag et kig på Deda Crononero Low Rider Sort-styret. Dette styr er baseret på den samme type styr, som Greg LeMond brugte til at vinde Tour de France i 1989. Og siden da har mange professionelle cykelryttere brugt denne samme form til at høste utallige sejre. Nu er denne styrtype også blevet mere populær til motionscykler. Men med Crononero Low Rider-styret behøver du ikke at ofre stil for funktionalitet. Den unikke form og design giver en lavere håndposition, hvilket giver dig mere kontrol og magt over din tur. Så hvis du leder efter et styr af høj kvalitet, der vil hjælpe dig med at køre som en mester, skal du vælge Crononero Low Rider-styret i dag

Fås i forskellige længder: 400 mm, 420 mm og 440 mm.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Andre produkter i Styr

Kunder, der købte Deda Crononero Low Rider Styr 31.7 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter