Dahon

I mere end 20 år har Dahon udelukkende været dedikeret til at lave cykler, der kan foldes sammen. Med deres erfaring og fremstilling af foldecykler har de revolutioneret designet af foldecykler til det punkt, hvor de nu er den største producent af foldecykler i verden.

Se mere

Bedst sælgende Dahon-produkter

 

Dahon

9 Produkter

pr. side
 • -24%

  6.314,91 kr 4.827,30 kr
 • -24%

  6.314,91 kr 4.827,30 kr
 • -24%

  100%
  6.314,91 kr 4.827,30 kr
 • -19%

  6.880,21 kr 5.571,11 kr
 • -10%

  100%
  14.868,68 kr 13.381,07 kr
 • -25%

  5.943,01 kr 4.455,40 kr
 • -21%

  5.571,11 kr 4.381,02 kr
 • -22%

  6.686,82 kr 5.199,20 kr
 • -22%

  6.686,82 kr 5.199,20 kr

Dahon

9 Produkter

pr. side

Dahon, den førende inden for sammenklappelige cykler

Bygget til at tage sig af alt omkring dig

Det amerikanske firma Dahon blev grundlagt i 1982 af Dr. David Hon, en fysiker, der havde arbejdet på et projekt i sin garage i syv år: en sammenklappelig cykel. Hans mål var og er stadig at overbevise så mange mennesker som muligt om at bruge cyklen som et almindeligt transportmiddel i byerne.

Da prototypen opfyldte deres krav, søgte de sammen med sin partner og bror Henry efter en placering i Asien, nærmere bestemt Taiwan, hvor de etablerede deres første Dahon-cykelfabrik.

To år senere startede de masseproduktionen af Dahon Da Bike-modellen, som blev den stærkeste foldcykelmodel på markedet. Senere åbnede Dahon på grund af den store succes med sine foldecykler, som i dag tegner sig for 60 % af markedet for foldecykler, fabrikker i Shenzhen og Beijing for at forsyne det asiatiske marked og i Bulgarien, som er en strategisk enklave for den europæiske ekspansion.

I 2010'erne besluttede Dahon med en ny brandstrategi at søge efter andre typer cyklister, samtidig med at de fastholdt den intermodalitet, som foldcykler tilbyder, som deres kendetegn.

Hjul i forskellige størrelser, en række forskellige materialer til fremstilling af rammene og mange forskellige muligheder for tilpasning har udvidet Dahon-kataloget til 28 forskellige modeller. Alle er de altid i overensstemmelse med doktor David Hon's idealer: miljøvenlige og sunde cykler til mennesker.

Dahon-ånden

Dahon-produkter er designet til at levere en ydeevne, der overgår alle rytteres forventninger. Produkter, der er bygget til at give dig mulighed for at køre hvor som helst og når som helst og fleksibilitet til at bruge andre transportformer til at komme hvor som helst hen.

Dahon fremstiller udelukkende foldecykler med mange forskellige designs, forskellige hjulstørrelser og nogle modeller af elcykler med det primære mål at designe cykler, der kan tilpasses til den enkeltes kørsel og livsstil.

Der fås også tilbehør til cykler, f.eks. cykelholdere, stænkskærme eller lygter.

Den største producent af foldecykler

I sine tidlige dage byggede Dahon-mærket sin første base i det sydlige Californien, men senere flyttede Dahon-stifteren Dr. Hon til Taiwan for at bygge det amerikanske mærkes første fabrik.

I dag ligger Dahon's vigtigste cykelproduktionsanlæg i Kina, i den store metropol Shenzhen.

I mere end 20 år har Dahon udelukkende været dedikeret til at lave cykler, der kan foldes sammen. Med deres erfaring og fremstilling af foldecykler har de revolutioneret designet af foldecykler til det punkt, hvor de nu er den største producent af foldecykler i verden.

De bruger deres eget patenterede hængselsystem, som gør det muligt at folde rammen og styret perfekt sammen, så du får en kompakt cykel, der er meget nem at opbevare og transportere.

Dahon har solgt næsten 2 millioner foldecykler i 30 lande og er dermed blevet verdens førende sælger af foldecykler.

Dahon har gennem årene modtaget en række priser, herunder flere Eurobike Awards og Taipei Cycle Design & Innovation Award.

Få de bedste Dahon modeller hos Santafixie

Som førende inden for bycyklingsektoren kan du i vores onlinebutik se de forskellige modeller af Dahon-cykler, som vi har til rådighed. Du vil kunne vælge den cykel, som du bedst kan lide, og som passer bedst til din livsstil.

Vores filosofi er, at flere og flere mennesker bruger cykler til at komme rundt i byen. Hos Santafixie er vi meget bevidste om, at cykler nogle gange er meget dyre og ikke er til at betale for alle. Derfor har vi designet en kategori af tilbud, hvor du kan finde fremragende rabatter med meget stramme priser, så Dahon-cykler kan blive inden for alles rækkevidde, og flere og flere mennesker kan nyde denne type cykel uden problemer.