Csepel Puhos Sadel - Gul

185,58 kr 167,06 kr

Du redder 10% (-137,75 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Puhos Sadel - Gul

 • Kraftig dækning.
 • Multi Stage gel skum materiale.
 • Skinner af forkromet stål.
 • Mål: 270 mm x 160 mm.
 • Vægt: 310gr.
 • Farve: gul.

Beskrivelse

Csepel Puhos Sadel - Gul er en kraftig og holdbar cykelsadel, der er perfekt til seriøse cyklister. Med dens multi-stage gel skum materiale, kan du være sikker på, at du vil have en behagelig og støttende oplevelse, selv på de længste ture.

Denne sadel er også udstyret med skinner af forkromet stål, der giver ekstra styrke og stabilitet. Med dens mål på 270 mm x 160 mm og en vægt på kun 310 gram, er denne sadel også let og nem at installere på din cykel.

Den gule farve på denne sadel vil også tilføje et pop af farve til din cykel, og gøre dig mere synlig på vejen. Hvis du leder efter en pålidelig og komfortabel cykelsadel, er Csepel Puhos Sadel - Gul et godt valg.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Evalueringer Csepel Puhos Sadel - Gul

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. andre.gravato

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Alt meget godt.Fotografierne er som de modtagne artikler.Fantastisk leveringstid.

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Csepel Puhos Sadel - Gul købte også

Nyligt viste produkter