Cinelli Mike Giant Velvet Styrbånd - Sort

215,70 kr 185,58 kr

Du redder 14% (-224,03 kr)

1 Anmeldelse
80% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Cinelli Mike Giant Velvet Styrbånd - Sort

 • Et nyt Cinelli-bånd i fløjlstruktur er blevet brugt i realiseringen af ​​dette unikke Mike Giant-udgave-bånd.
 • Kunstværket, der udelukkende er designet til vores brug i dette produkt, er Mike Giants San Franciscan-fortolkning af vintage-tatoveringssymboler.
 • Til vej, drop barer eller bullhorn styr.
 • Materiale: Fløjl.
 • Farve: Sorte og hvide detaljer.

Beskrivelse

Cinelli Mike Giant Velvet Styrbånd - Sort er et unikt styrbånd, der er designet til cyklister, der ønsker at tilføje et strejf af stil til deres cykel. Dette bånd er lavet af fløjl, hvilket giver det en blød og behagelig fornemmelse, når du holder fast i styret.

Det mest bemærkelsesværdige ved dette styrbånd er det kunstværk, der er trykt på det. Kunstværket er designet af Mike Giant, en San Franciscan-tatovør, der har skabt en fortolkning af vintage-tatoveringssymboler. Dette gør Cinelli Mike Giant Velvet Styrbånd - Sort til et unikt og stilfuldt tilbehør til enhver cykel.

Dette styrbånd er velegnet til vej-, drop- eller bullhorn-styr og er nemt at installere. Det er også holdbart og vil modstå slid og ælde over tid. Cinelli Mike Giant Velvet Styrbånd - Sort er tilgængeligt i sort med hvide detaljer, hvilket gør det nemt at matche med enhver cykel.

Om Cinelli

Cinelli er en af de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og præsident for den italienske cykelforening.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Evalueringer Cinelli Mike Giant Velvet Styrbånd - Sort

4/5

80%

1 evalueringer

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. grmanpozo

  80%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Jeg har endnu ikke lagt det, men mærket får meget betalt

Kunder, der købte Cinelli Mike Giant Velvet Styrbånd - Sort købte også

Nyligt viste produkter