Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå

296,78 kr 252,15 kr

Du redder 15% (-331,96 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå

  • Udviklingen af ​​de traditionelle tåklip til en behagelig og sikker tur. Disse nye stropper er velegnede til alle typer kørere.
  • Lavet af hi-tech holdbare materialer og aluminiumsspænder med en speciel vinkel, der gør det muligt for remmen at holde en vinkling, der letter fodindtrængen.
  • Brede justeringsmuligheder i to farveversioner
  • Materielt øko-læder med reflekterende indsatser.

Beskrivelse

Cinelli Kinks stropperne i gråt er udviklingen af ​​de traditionelle pedalremme, de er designet til at give en behagelig og sikker kørsel. De er udstyret med aluminiumsspænder, der takket være deres design altid holder den faste fod, hvilket letter ind- og udstigning. Stropperne er lavet af økologisk læder, udstyret med reflekterende detaljer for at øge din sikkerhed. De er kompatible med platformspedaler og passer til enhver form for fodtøj.

Om Cinelli

Cinelli er en af ​​de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og formand for det italienske cykelforbund.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri

stærk >. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Andre produkter i Straps

Kunder, der købte Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå købte også

Nyligt viste produkter