Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå

327,27 kr 274,84 kr

Du redder 16% (-389,98 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå

 • Udviklingen af ​​de traditionelle tåklip til en behagelig og sikker tur. Disse nye stropper er velegnede til alle typer kørere.
 • Lavet af hi-tech holdbare materialer og aluminiumsspænder med en speciel vinkel, der gør det muligt for remmen at holde en vinkling, der letter fodindtrængen.
 • Brede justeringsmuligheder i to farveversioner
 • Materielt øko-læder med reflekterende indsatser.

Beskrivelse

Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå er et fantastisk produkt til cyklister, der ønsker en behagelig og sikker tur. Disse nye stropper er velegnede til alle typer kørere og er udviklet fra de traditionelle tåklip.

Stropperne er lavet af hi-tech holdbare materialer og aluminiumsspænder med en speciel vinkel, der gør det muligt for remmen at holde en vinkling, der letter fodindtrængen. Der er også brede justeringsmuligheder i to farveversioner, så du kan finde den perfekte pasform til dine fødder.

Materielt øko-læder med reflekterende indsatser gør disse stropper både stilfulde og sikre. Du vil elske at bruge Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå på dine cykelture.

Om Cinelli

Cinelli er en af de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og præsident for den italienske cykelforening.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Evalueringer Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. lychanchung

  100%
  Oversat fra fransk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Flot udseende, virker meget solid.

  Flot udseende, virker meget solid. Svært at installere på tynde pedaler med små slidser til stropperne, jeg anbefaler at tage freestyle-pedaler.

Kunder, der købte Cinelli Kinks Pedalstropper - Grå købte også

Nyligt viste produkter