Cinelli Barry McGee Sadel - Sort

401,66 kr 319,46 kr

Du redder 20% (-611,41 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Cinelli Barry McGee Sadel - Sort

  • Barry McGee er en internationalt anerkendt maler og graffiti-kunstner. Hans arbejde er set ikke kun på vogne og vægge over hele verden, men også førende kunstinstitutioner.
  • RVCA er et af de hippeste mærker på gadenes slid på vestkysten.
  • McGee er lang tid at cykle obsessivt (det første objekt af skør lyst: Unicanitor på CMX) og Cinelli-venen, så det er naturligt, at vores samarbejde fortsatte i år med en fortolkning af den klassiske Unicanitor-sadel i begrænset udgave.
  • Original plastskal er dækket af let polstret øko-læder, som derefter er præget og farvet med størst opmærksomhed på detaljer.
  • Fås kun i en farve: original Cinelli Unicanitor sort / gul.

Beskrivelse

Cinelli Barry McGee sadlen er en limited edition model, fremstillet i samarbejde med den berømte internationalt anerkendte graffitikunstner Barry McGee. Den har et økologisk læderbetræk og polstret mikrofiber, lavet af et enkelt stykke, uden sømme, som tilbyder en meget elegant og ren æstetik. Denne sadel er den perfekte mulighed for at udstyre din cykel og skille sig ud blandt alle cyklisterne i din by.

Om Cinelli

Cinelli er en af ​​de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og formand for det italienske cykelforbund.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri

stærk >. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Cinelli Barry McGee Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter