Cinelli Barry McGee Sadel - Sort

401,66 kr 349,22 kr

Du redder 13% (-390,05 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Cinelli Barry McGee Sadel - Sort

 • Barry McGee er en internationalt anerkendt maler og graffiti-kunstner. Hans arbejde er set ikke kun på vogne og vægge over hele verden, men også førende kunstinstitutioner.
 • RVCA er et af de hippeste mærker på gadenes slid på vestkysten.
 • McGee er lang tid at cykle obsessivt (det første objekt af skør lyst: Unicanitor på CMX) og Cinelli-venen, så det er naturligt, at vores samarbejde fortsatte i år med en fortolkning af den klassiske Unicanitor-sadel i begrænset udgave.
 • Original plastskal er dækket af let polstret øko-læder, som derefter er præget og farvet med størst opmærksomhed på detaljer.
 • Fås kun i en farve: original Cinelli Unicanitor sort / gul.

Beskrivelse

Cinelli Barry McGee Sadel - Sort er en unik og eksklusiv cykelsadel, der er designet i samarbejde med den internationalt anerkendte maler og graffiti-kunstner Barry McGee. McGee er kendt for sit arbejde på vogne og vægge over hele verden, og hans kunst er også udstillet på førende kunstinstitutioner.

RVCA er et af de hippeste mærker på gadenes slid på vestkysten, og McGee er en lang tid cykelentusiast og Cinelli-ven. Derfor er det naturligt, at vores samarbejde fortsatte i år med en fortolkning af den klassiske Unicanitor-sadel i begrænset udgave.

Den originale plastskal på Cinelli Barry McGee Sadel - Sort er dækket af let polstret øko-læder, som derefter er præget og farvet med størst opmærksomhed på detaljer. Sadelens unikke design og farvekombination i sort og gul gør den til et must-have for enhver cykelentusiast, der ønsker at tilføje et strejf af kunstnerisk flair til sin cykel.

Om Cinelli

Cinelli er en af de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og præsident for den italienske cykelforening.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Evalueringer Cinelli Barry McGee Sadel - Sort

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. emmanuel.d75

  100%
  Oversat fra fransk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Rigtig fin sadel

Kunder, der købte Cinelli Barry McGee Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter