Blb Rainbow unbrakonøglesæt

170,70 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Blb Rainbow unbrakonøglesæt

  • Indeholder 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm og 10 mm unbrakonøgler
  • Skiftenøgler med kugleende.
  • Skruenøgler lavet af industrielt værktøjsstål.
  • Affasede tip til perfekt pasform.
  • Vægt: 413 g.

Beskrivelse

BLB Rainbow sæt med unbrakonøgler skiller sig ud for sit smukke og originale design, hver nøgle er malet i en anden farve og danner dermed regnbuens farver. Dette sæt indeholder 9 unbrakonøgler i forskellige størrelser, så du kan justere alle skruerne på din cykel med et sekskantet hoved. Spidsen af ​​hver skruenøgle er kugleformet, hvilket gør det nemt at fjerne og installere uden at skulle bruge meget kraft.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Multiværktøj

Kunder, der købte Blb Rainbow unbrakonøglesæt købte også

Nyligt viste produkter