• Extra12

BLB Kædestrammer - Sort

148,69 kr
2 Anmeldelser
90% of 100

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Kædestrammer - Sort

  • Konverter enhver lodret frafaldsramme med bagskifterbøjle til enkelt hastighed.
  • Fjederbelastet arm holder spændingen på kæden, remskiveakslen justeres for at optimere kædelinjen.
  • Kædefastholdelsesbøjle forhindrer sporing af kæden.
  • Det fungerer ikke på cykler med fast gear.
  • Farve: Sort.

Beskrivelse

BLB kædestrammeren i sort er kun lavet til fri tandhjul, den er ikke egnet til faste tandhjul. Hovedfunktionen af ​​dette værktøj er at holde cykelkæden stram og stærk, så den kan udføre sin funktion korrekt. Du bør være særlig opmærksom på, at denne tensor er kompatibel med rammer med lodrette udfald. Dens design er enkelt og har fremragende finish, så den er perfekt installeret på din cykel.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Værktøj til kæder

Kunder, der købte BLB Kædestrammer - Sort købte også

Nyligt viste produkter