ABUS Iven 8210 kædecykellås

445,91 kr 319,76 kr

Du redder 28% (-938,31 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer ABUS Iven 8210 kædecykellås

  • 8 mm stærk firkantet kæde med ny, funktionel, lang levetid og yderst fleksibel mesh ærme for at forhindre beskadigelse af cyklens lak.
  • Kæden, kufferten samt støtteelementerne i låsemekanismen er lavet af specielt hærdet stål.
  • Premium cylinder til høj beskyttelse mod manipulationer, f.eks. plukning.
  • Ergonomisk låsehusdæksel med EVA-teknologi, der giver en meget høj slagfasthed.
  • To nøgler leveres med låsen.
  • Dimensioner: 55 cm stor.
  • Vægt: 1,93 kg.

Beskrivelse

Abus Iven 8210 hængelås er en meget modstandsdygtig og funktionel hængelås, designet med et langtidsholdbart og meget fleksibelt mesh-materiale, så du kan binde den korrekt til din cykel, uden frygt for at blive stjålet eller beskadige lakken på din cykel. Cylinderen, hvor hængelåsen er monteret, og elementerne, der er ansvarlige for låsen, er lavet af hærdet stål meget modstandsdygtig.

Om Abus

Da August Bremicker und Söhne KG (forkortet ABUS) begyndte at lave traditionelle hængelåse i 1924, satte de allerede standarden. Grundlæggernes strategi var enkel og tidløs: 'Sikkerhed kræver kvalitet!'

Som tysk kvalitetsproducent sikrer vi, at vores produkter er yderst pålidelige og tilbyder en lang levetid, samtidig med at de er nemme at betjene . For at imødekomme de voksende krav fra private og kommercielle brugere, leverer ABUS et stort produktsortiment af innovative sikkerhedsløsninger inden for områderne sikkerhed i hjemmet, mobil sikkerhed og kommerciel sikkerhed.

Andre produkter i Låse

Kunder, der købte ABUS Iven 8210 kædecykellås købte også

Nyligt viste produkter