Weinmann Baghjul - Sort CNC

520,29 kr 408,72 kr

Du redder 21% (-829,86 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Weinmann Baghjul - Sort CNC

  • 12-622 (700).
  • Vægt: 1,35 kg.
  • 30 mm dyb skål med ærmer og fastgjort kant.
  • Afstand: 120 mm bag.
  • Med bearbejdet sidevæg.
  • Flip-flop-hub fast / gratis.

Beskrivelse

Weinmann DP18 fælge har en 30 mm profil og acceptabel vægt med eger i rustfrit stål, flip-flop nav og dobbelt aluminium vægge. Denne fælg har ikke en maskinbearbejdet bremsevæg . Bremsevæggen er malet og kompatibel med monteringsbremser.

Det er et smukt, elegant hjul halvvejs mellem klassiske kantløse fælge og mere aggressive, vidkantede fælge. DP18-modellen er konkurrencedygtig . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for en 48mm ventil inderslange. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Weinmann

Weinmann, et attraktivt mærke født i Schweiz, er gennem årene blevet et stort verdensmærke, der først har specialiseret sig i fremstilling af aluminiumsbremser og senere af cykelfælge. Det blev grundlagt i 1933 og under dets udvikling har det foretaget vigtige ændringer i sin logistik og i fremstillingen af ​​sine produkter. I sin begyndelse var det et mærke, der udelukkende var dedikeret til fremstilling af cykelbremsedele, og gennem årene har det specialiseret sig i fremstilling af hjul og reservedele.

Det er et mærke, der skiller sig ud ved at have et bredt katalog af hjul til cykler med forskellige diametre og til forskellige modaliteter til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Evalueringer Weinmann Baghjul - Sort CNC

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Weinmann Baghjul - Sort CNC købte også

Nyligt viste produkter