Weinmann LP18 Forhjul - Sølv

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Weinmann LP18 Forhjul - Sølv

  • 18 mm dyb skål med ærmer og fastgjort kant.
  • 12-622 (700).
  • Vægt: 1,30 kg.
  • Afstand: 100 mm frt, 120 mm bag.
  • Ikke-bearbejdet sidevæg.
  • Forseglet sølvnav.
  • Sproket ikke inkluderet.

Beskrivelse

LP18-fælgen er særlig let på grund af sin 18 mm profil . Det har eger i rustfrit stål, forseglede lejeknudepunkter og dobbelt aluminiumsvægge. Selvom den ikke har en maskinbearbejdet bremsevæg, kan bremserne monteres uden problemer.

Det er et klassisk, elegant hjul, der er god kvalitet for pengene . Og selvom det er muligt at bruge radial egering, anbefaler vi krydsning, da det gør hjulet stærkere.

Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for et 30 mm ventilrør. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Weinmann

Weinmann, et attraktivt mærke født i Schweiz, er gennem årene blevet et stort verdensmærke, der først har specialiseret sig i fremstilling af aluminiumsbremser og senere af cykelfælge. Det blev grundlagt i 1933 og under dets udvikling har det foretaget vigtige ændringer i sin logistik og i fremstillingen af ​​sine produkter. I sin begyndelse var det et mærke, der udelukkende var dedikeret til fremstilling af cykelbremsedele, og gennem årene har det specialiseret sig i fremstilling af hjul og reservedele.

Det er et mærke, der skiller sig ud ved at have et bredt katalog af hjul til cykler med forskellige diametre og til forskellige modaliteter til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Evalueringer Weinmann LP18 Forhjul - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Weinmann LP18 Forhjul - Sølv købte også

Nyligt viste produkter