Weinmann G42 Fixie Baghjul - Sort ADZ

743,43 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Weinmann G42 Fixie Baghjul - Sort ADZ

 • 14-622 (700c).
 • Vægt: 1,45 kg.
 • O.L.D 120mm.
 • G42 42 mm fælge, ikke-bearbejdet sidevæg.
 • Eger: DT Swiss 2.0.
 • Forseglet nav bag.
 • Flip / flop-syFrempind.

Beskrivelse

Fælgen har en 42 mm profil og er en klassiker i fixie-samfundet med eger i rustfrit stål, forseglede lejeknuder og dobbelte aluminiumsvægge. Denne fælg har ikke en maskinbearbejdet bremsevæg . Bremsevæggen er anodiseret og kompatibel med monteringsbremser.

Det er en bredere kant end Weinmann-fælge med mere aluminium for at vise farverne . Dette gør det er lidt mere aggressivt og prangende. Den har et flip-flop-nav med gevind med fast gear på den ene side og frihjul på den anden.

Disse fælge skiller sig ud som fremragende kvalitet for pengene, hvilket gør dem til dronningerne af cykler med fast gear . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for en 60mm ventil inderslange. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Weinmann

Weinmann, et attraktivt mærke født i Schweiz, er gennem årene blevet et stort verdensmærke, der først har specialiseret sig i fremstilling af aluminiumsbremser og senere af cykelfælge. Det blev grundlagt i 1933 og under dets udvikling har det foretaget vigtige ændringer i sin logistik og i fremstillingen af ​​sine produkter. I sin begyndelse var det et mærke, der udelukkende var dedikeret til fremstilling af cykelbremsedele, og gennem årene har det specialiseret sig i fremstilling af hjul og reservedele.

Det er et mærke, der skiller sig ud ved at have et bredt katalog af hjul til cykler med forskellige diametre og til forskellige modaliteter til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Evalueringer Weinmann G42 Fixie Baghjul - Sort ADZ

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. lopez.josu

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Perfekt produkt såvel som kundebehandling.

  Perfekt produkt såvel som kundebehandling. En 10, jeg gentager sikkert!

Kunder, der købte Weinmann G42 Fixie Baghjul - Sort ADZ købte også

Nyligt viste produkter