Weinmann G42 Fixie Hjulsæt - Sort

1.108,27 kr 942,03 kr

Du redder 15% (-1.236,50 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Weinmann G42 Fixie Hjulsæt - Sort

  • 14-622 (700) hjul.
  • Weinmann 42 mm dybe profil aluminiumfælge.
  • Forseglede nav.
  • Bagnav: Flip-flop. Inkluderer et fast tandhjul 16t. Og det kan være fast / fast eller fast / gratis.
  • 32 rustfrie eger.
  • Fælgtape medfølger ikke.
  • Vægt: 2,65 kg.

Beskrivelse

Sættet med G42 fixie hjul i sort farve tilbyder en elegant klassisk stil, der vil kombinere perfekt med din fixie cykel. De er meget stærke og holdbare hjul, lavet af tredobbelt vægaluminium i stand til at modstå de forskellige terrænforhold, der er typiske for byen, såsom huller eller kantsten. Navene er udstyret med forseglede lejer for at tilbyde dig lang holdbarhed og en meget god kørekvalitet så du kan køre i fuld fart med total kontrol og sikkerhed. Bagnavet indeholder Flip-Flop -systemet, så du kan bruge det faste gear eller frihjulet blot ved at ændre baghjulets position.

Om Weinmann

Weinmann, et attraktivt mærke født i Schweiz, er gennem årene blevet et stort verdensmærke, der først har specialiseret sig i fremstilling af aluminiumsbremser og senere af cykelfælge. Det blev grundlagt i 1933 og under dets udvikling har det foretaget vigtige ændringer i sin logistik og i fremstillingen af ​​sine produkter. I sin begyndelse var det et mærke, der udelukkende var dedikeret til fremstilling af cykelbremsedele, og gennem årene har det specialiseret sig i fremstilling af hjul og reservedele.

Det er et mærke, der skiller sig ud ved at have et bredt katalog af hjul til cykler med forskellige diametre og til forskellige modaliteter til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Andre produkter i Hjulsæt

Kunder, der købte Weinmann G42 Fixie Hjulsæt - Sort købte også

Nyligt viste produkter