Weinmann DP18 Fixie Hjulsæt - Hvid

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Weinmann DP18 Fixie Hjulsæt - Hvid

  • 12-622 (700) hjul.
  • Weinmann Dp18 30 mm dybe profil aluminiumfælge.
  • Forseglede nav. Bagsiden er flip-flop (fast / fast eller fast / fri).
  • 32 rustfrie eger.
  • Vægt: 2,65 kg.
  • Fælgtape medfølger ikke.

Beskrivelse

Weinmann DP18 fælge har en 30 mm profil og acceptabel vægt med eger i rustfrit stål, forseglede leje nav og dobbelt aluminium vægge. Denne fælg har ikke en maskinbearbejdet bremsevæg . Bremsevæggen er malet og kompatibel med monteringsbremser.

Det er et smukt, elegant hjul halvvejs mellem klassiske kantløse fælge og mere aggressive, vidkantede fælge. Vi foreslår radial taling af æstetiske grunde, men disse er svagere end krydsning. Hvis du foretrækker dette hjul med krydsning, som er stærkere, skal du bare notere det sidste trin i købsprocessen.

DP18-modellen er konkurrencedygtig . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for en 48mm ventil inderslange. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Weinmann

Weinmann, et attraktivt mærke født i Schweiz, er gennem årene blevet et stort verdensmærke, der først har specialiseret sig i fremstilling af aluminiumsbremser og senere af cykelfælge. Det blev grundlagt i 1933 og under dets udvikling har det foretaget vigtige ændringer i sin logistik og i fremstillingen af ​​sine produkter. I sin begyndelse var det et mærke, der udelukkende var dedikeret til fremstilling af cykelbremsedele, og gennem årene har det specialiseret sig i fremstilling af hjul og reservedele.

Det er et mærke, der skiller sig ud ved at have et bredt katalog af hjul til cykler med forskellige diametre og til forskellige modaliteter til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Evalueringer Weinmann DP18 Fixie Hjulsæt - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Weinmann DP18 Fixie Hjulsæt - Hvid købte også

Nyligt viste produkter