Weinmann DP18 700c Baghjul 6S Thread-On Freewheel - Hvid

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Weinmann DP18 700c Baghjul 6S Thread-On Freewheel - Hvid

  • DP18 dobbeltvægget aluminiumskant med 30 mm profil.
  • Størrelse: 700c (ETRTO 622x12).
  • Sølvfarvede rustfrie eger.
  • Tråd-på frihjul er ikke inkluderet.
  • Med bremseflade.

Beskrivelse

Weinmann DP18 baghjul har en 30 mm profil og en acceptabel vægt. Egerne er rustfri og fælgen er lavet af dobbeltvægget aluminium, der giver hjulet ekstra styrke. Denne CNC-fælg har en bearbejdet bremseoverflade , så den giver god bremseevne. Det er en smuk og elegant fælge , et kryds mellem de klassiske fælge med lav profil og de mest aggressive hjul med den dybeste profil.

Bagnavet har en tråd der giver dig mulighed for at montere en 6-trins gevindhjul (medfølger ikke), som du kan vælge her.

Denne DP18 fælg skiller sig ud for sin konkurrencedygtige pris . Dens størrelse 700c (ETRTO 622x12) betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan installere 23c, 25c og 28c dæk . Du skal bruge et indre rør med mindst 48 mm ventil. Og det er vigtigt at placere et fælgtape mellem fælgen og det indre rør.

Om Weinmann

Weinmann, et attraktivt mærke født i Schweiz, er gennem årene blevet et stort verdensmærke, der først har specialiseret sig i fremstilling af aluminiumsbremser og senere af cykelfælge. Det blev grundlagt i 1933 og under dets udvikling har det foretaget vigtige ændringer i sin logistik og i fremstillingen af ​​sine produkter. I sin begyndelse var det et mærke, der udelukkende var dedikeret til fremstilling af cykelbremsedele, og gennem årene har det specialiseret sig i fremstilling af hjul og reservedele.

Det er et mærke, der skiller sig ud ved at have et bredt katalog af hjul til cykler med forskellige diametre og til forskellige modaliteter til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Evalueringer Weinmann DP18 700c Baghjul 6S Thread-On Freewheel - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Baghjul

Kunder, der købte Weinmann DP18 700c Baghjul 6S Thread-On Freewheel - Hvid købte også

Nyligt viste produkter