Vittoria Terreno Zero Cykeldæk TNT Graphene 2.0 - Grå

408,72 kr 347,43 kr

Du redder 15% (-455,88 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Vittoria Terreno Zero Cykeldæk TNT Graphene 2.0 - Grå

  • Materiale: Graphene Composite
  • Corsa-inspireret slidbane i midtersektionen
  • Terræn Nul skællende slidbanemønster øger glatheden
  • Disciplin: Grus
  • Dæktype: Tubeless TNT
  • Størrelse: 650x47c, 700x38c, 700x47c
  • Vægt: 560g

Beskrivelse

Leder du efter en landevejscykel, der tilpasser sig alle typer terræn? Så har du brug for Vittoria Terreno Zero TNT Graphene 2.0 Grey dæk! Denne cykel er designet til at give en jævn kørsel på asfalterede overflader, samtidig med at den er i stand til at håndtere jordveje og grus med lethed. Det specielle slidbanemønster er inspireret af de legendariske Corsa-dæk, der giver overlegent greb og komfort, uanset hvor du kører. Og med kun 560 gram er dette dæk perfekt til dem, der ønsker en letvægtsmulighed, der kan klare ethvert terræn. Så hvis du leder efter et dæk, der kan det hele, er Terreno Zero -dækket det perfekte valg for dig.

Om Vittoria

Mærket Vittoria blev født i 1953 med det formål at skabe højtydende cykeldæk. De begyndte at fremstille produkter til motorcykler og udvidede hurtigt forretningen til fremstilling af hjul til landevejscykler, hvilket gav hvert produkt præcision og perfektionisme, indtil de blev en af ​​markedslederne.

Fra da af udforskede de andre mindre befærdede stier, såsom dæk til Mountainbike, Cyclocross eller Grus. Og selvfølgelig udvikle dæk til bycykling med perfekt greb og cykeldæk, der fungerer godt på tørt, vådt og blandet terræn.

Evalueringer Vittoria Terreno Zero Cykeldæk TNT Graphene 2.0 - Grå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykeldæk

Kunder, der købte Vittoria Terreno Zero Cykeldæk TNT Graphene 2.0 - Grå købte også

Nyligt viste produkter