Vittoria Terreno Dry TNT Foldedæk G 2.0 Sort

393,85 kr 297,15 kr

Du redder 25% (-719,26 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Vittoria Terreno Dry TNT Foldedæk G 2.0 Sort

  • Materiale: Nylon 120 TPI
  • Mål: 650x47C, 700x31c , 700x33c , 700x38c
  • GRAPHENE 2.0-blanding giver fremragende vådgreb
  • 3 forbindelser i slidbanen
  • Terræntype: tørt
  • Vægt: 550g

Beskrivelse

Aggressiv filtråd eller super lavprofil-knopdesign? Terreno Dry bygger bro mellem filtrin og traditionelle slidbaner til alle forhold. Nøglen til dette er det unikke vinklede "fiskeskala"-design, der tillader den midterste slidbane at rulle ekstremt hurtigt, men alligevel tilbyde trækkraft, når den belastes i sving og bremsning. Tilføj overgangshøjden midt- og sideslidbane, og Terreno Dry skifter lige så jævnt, som den ruller. Fra grusslibning til cross-racing i medium forhold tilbyder Terreno Dry ensartet ydeevne.

Om Vittoria

Mærket Vittoria blev født i 1953 med det formål at skabe højtydende cykeldæk. De begyndte at fremstille produkter til motorcykler og udvidede hurtigt forretningen til fremstilling af hjul til landevejscykler, hvilket gav hvert produkt præcision og perfektionisme, indtil de blev en af ​​markedslederne.

Fra da af udforskede de andre mindre befærdede stier, såsom dæk til Mountainbike, Cyclocross eller Grus. Og selvfølgelig udvikle dæk til bycykling med perfekt greb og cykeldæk, der fungerer godt på tørt, vådt og blandet terræn.

Evalueringer Vittoria Terreno Dry TNT Foldedæk G 2.0 Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykeldæk

Kunder, der købte Vittoria Terreno Dry TNT Foldedæk G 2.0 Sort købte også

Nyligt viste produkter