Vittoria Beskyttelse mod punktering 2 units Gul

289,71 kr Fra 246,27 kr

Du redder 15% (-323,11 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Vittoria Beskyttelse mod punktering 2 units Gul

  • aramid bælte
  • Ekstremt stærk til beskyttelse mod skarpe elementer
  • Det skal placeres mellem kameraet og dækslet for at give et ekstra lag af beskyttelse mod eksterne stoffer
  • Indeholder: 2 stk
  • Størrelse: 26¨, 27,5", 29"
  • Vægt: 50g

Beskrivelse

Vi præsenterer Vittoria Anti Puncture Tire Liner 2-delt beskyttelse Gul. Dette produkt er perfekt til alle, der ønsker at undgå flade dæk og holde deres cykel kørende. Tapen er lavet af et ekstremt stærkt aramidvæv, der giver beskyttelse mod punkteringselementer. Dette bånd er placeret mellem slangen og dækket for at give et ekstra lag af beskyttelse mod eksterne stoffer. Dækhuset er let og tilføjer kun 60 gram til dækkets vægt. Derudover er den 48 mm bred for at sikre en god pasform. Takket være Vittorias anti-punkturtape kan du køre med selvtillid, vel vidende at dine dæk er beskyttet mod punkteringer.

Om Vittoria

Mærket Vittoria blev født i 1953 med det formål at skabe højtydende cykeldæk. De begyndte at fremstille produkter til motorcykler og udvidede hurtigt forretningen til fremstilling af hjul til landevejscykler, hvilket gav hvert produkt præcision og perfektionisme, indtil de blev en af ​​markedslederne.

Fra da af udforskede de andre mindre befærdede stier, såsom dæk til Mountainbike, Cyclocross eller Grus. Og selvfølgelig udvikle dæk til bycykling med perfekt greb og cykeldæk, der fungerer godt på tørt, vådt og blandet terræn.

Evalueringer Vittoria Beskyttelse mod punktering 2 units Gul

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykeldæk

Kunder, der købte Vittoria Beskyttelse mod punktering 2 units Gul købte også

Nyligt viste produkter