Vitoria

Vitoria

Vitoria

5 Produkter

pr. side

Vitoria

5 Produkter

pr. side

Vitoria, et brand med en iværksætterånd og en passion for cykling

Kærligheden til cykler

Der er cykelmærker, der er skabt af cyklister, og cyklister, der skaber cykelmærker. Vitoria Bikes hører til den anden kategori. Det blev grundlagt i 1983 af den tidligere professionelle cykelrytter Juan Vitoria.

Juan konkurrerede mellem 1974 og 1978 på cykelholdet med valencianske rødder, PC Sedavi-Muebles Adolfo, og år senere sluttede han sig til det professionelle hold "Miguel Moreno Peña-Manzaneque". Ud over landevejscykling var Juan Vitoria en entusiast af cykling i alle dens former. Cykling var hans passion, og Juan ledte efter en måde at hellige sig det, han elskede mest, efter at have trukket sig tilbage fra konkurrence.

Fra Schweiz til Spanien

I den lille schweiziske by Locarno tilbød Sergio Golmeski, en berømt cykelrammeproducent, Juan Vitoria at arbejde på hans fabrik og lære alle hemmelighederne bag cykelfremstilling. Sergio havde stor erfaring med fremstilling af cykelstel, og takket være ham lærte Juan forskellige teknikker til at skære og samle rør og begyndte at fremstille sine første stel i stål.

Med ideen om at vende tilbage til Spanien og den erfaring, han havde fået fra Sergio Golmeski, købte Juan alle de nødvendige maskiner fra Marquete Lange, en italiensk højpræcisionsvirksomhed. Det var faktisk de samme maskiner, som Eddy Merckx havde købt mange år tidligere til fremstilling af sine egne rammer. På det tidspunkt var der meget få værksteder i Spanien, der arbejdede med kvalitetsstålrammer, og i 1983 vendte Juan tilbage til Spanien for at anvende alt, hvad han havde lært.

Ciclos Vitoria bliver født

Det var først i 1988, at Juan Vitoria registrerede og begyndte at navngive sine cykelstel som Ciclos Vitoria. I fire år blev hans arbejde perfektioneret, indtil det nåede optimal kvalitet.

Siden da har Ciclos Vitoria været i stand til at tilpasse sig udviklingen og de konstante ændringer i cykelsektoren. De har brugt forskellige materialer til fremstilling af cykelstel, først stål, så aluminium, indtil de nåede frem til fremstilling af kulfiberstel.

Derudover har virksomheden tilpasset sig perfekt til alle cyklisters forskellige behov og skabt cykler af høj kvalitet til alle.

En stor hjælp for familien

Siden 2014 har Juan Vitorias to døtre stået i spidsen for projektet, som har gennemgået store forandringer i produktions- og organisationsprocesserne, fornyet brandets image og tilpasset sig de nye tider med nye typer cykler som gravelcykler og elcykler.

Alt det unikke ved Vitoria kan findes i Santafixie

Vi kan lide cykler, vi kan lide at udvikle os, og vi elsker at tilpasse os alle cyklisters forskellige behov. Netop derfor kan du i vores online shop finde de bedste cykler i Vitoria. Vælg den, der passer bedst til dine behov og din stil, og nyd den fremragende kvalitet af Vitorias produkter.

Hos Santafixie ønsker vi, at alle skal kunne nyde at cykle og have mulighed for at cykle en tur, tage på arbejde eller købe ind i supermarkedet.