Velocity Deep V Baghjul - Sort

1.338,48 kr 1.115,34 kr

Du redder 17% (-1.659,73 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Velocity Deep V Baghjul - Sort

  • 30 mm dyb skålkant. Den dybe sektion skaber styrke, aerodynamik og holdbarhed.
  • Brug den til træning, væddeløb, pendling, touring, trackcykler eller andet, du kan tænke på.
  • Afstand: 100 mm frt, 120 mm bag.
  • 12-622 (700c).
  • Vægt: 1,15 kg.
  • Forseglet navflip / flop (fast / fri).

Beskrivelse

Velocity Deep V er en ekstremt let 30 mm-profil kant . Det var oprindeligt beregnet til racerløb og er blevet vedtaget i fixie-samfundet, fordi det er let, stærkt og holdbart.

Det er en professionel, elegant fælg med BLB-spornav . Det kan bruges til træning, rejser eller bare ridning, til lange afstande, fast gear og daglige forlystelser. Det er en stærk, afrundet kant og en af ​​Velocitys bedst sælgende.

Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for et 48 mm ventilrør. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Velocity

Velocity blev grundlagt af Tom Black lige uden for Brisbane, Australien i 1989. I 1991 introducerede vi vores første aluminiumsfælg, Aero. Velocity adskiller sig ved at tilbyde en række fælgboringer, størrelser og farver til den brugerdefinerede hjulbygger. Vores omdømme blev dannet ved at levere et fremragende fremstillet produkt af høj kvalitet, med service og fleksibilitet, der er uovertruffen.

I 1998 begyndte vi at producere fuldt byggede hjul ved hjælp af smarte high-end komponenter parret med Velocity fælge. Mange generationer af high-end, fuldt tilpassede hjul senere, Hjulafdelingen blev dannet i Grand Rapids, Michigan nær begyndelsen af ​​2011. I januar 2012 pakkede vi vores australske anlæg og flyttede det til Jacksonville, Florida. Alle fælge er nu stolte fremstillet i USA.

Vores mission er at forsyne dig med hjul, fælge og tilbehør, der giver dig mulighed for at nyde din cykel fuldt ud. For os betyder det at levere utroligt holdbart, men præstationsorienteret udstyr, der kan tilpasses til din smag og ønsker.

Evalueringer Velocity Deep V Baghjul - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Velocity Deep V Baghjul - Sort købte også

Nyligt viste produkter