Velo Attune Håndtag - Orange

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Velo Attune Håndtag - Orange

  • VLG 520.
  • Lange sporgreb til BMX / Track.
  • Lavet af blødt gummi i diamantmønster.
  • Meget behagelig.
  • 175 mm længde.

Beskrivelse

Velo Attune Håndtag - Orange er det perfekte valg til BMX- og trackcyklister, der ønsker et par lange og behagelige greb til deres cykel. Disse greb er lavet af blødt gummi i et diamantmønster, der giver et godt greb og en behagelig følelse, når du kører på din cykel.

Med en længde på 175 mm er disse greb perfekte til ryttere, der ønsker ekstra plads til at justere deres greb på cyklen. De er også meget lette at installere og passer til de fleste cykelstyr.

Samlet set er Velo Attune Håndtag - Orange et fantastisk valg til enhver cyklist, der ønsker at forbedre deres cykeloplevelse med et par behagelige og holdbare greb.

Om Velo

Velo blev grundlagt i 1979 med det primære formål at imødekomme hver enkelt cyklists individuelle behov, hovedsageligt med at skabe sadler. Det er et brand med mere end 40 års kontinuerlig udvikling og drevet af en konstant søgen efter succes. Velo bruger sin erfaring til at tilpasse alle sine produkter til de forskellige typer cyklister, uanset om de er begyndere eller professionelle. I dag er det en af ​​de førende designere og producenter af sadler, styrtape og greb.

Evalueringer Velo Attune Håndtag - Orange

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelhåndtag

Kunder, der købte Velo Attune Håndtag - Orange købte også

Nyligt viste produkter