Ticc* baglygte og blinklys til cykelhjelme

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Ticc* baglygte og blinklys til cykelhjelme

  • Indhold: 1 smart Ticc * flasher, 1 Ticc * hjelmclips, 1 USB-mini USB-opladningskabel.
  • 10 FULD LYSE LED'er - 60 lumen: 5 på højre side og 5 på venstre side; Dag og nat synlighed; Sæt lys i blinkende tilstand altid tændt; Aktivering af retninger ved hovedbevægelser, uden kabler eller bluetooth eller anden enhed.
  • Lydindikator, så du til enhver tid ved, hvilken retning du har aktiveret.
  • Kan tilpasses alle byhjelme på markedet: Fastgøring af clipsen med indikatoren med 2 kraftige neodymmagneter.
  • 750 mAH 3,7V batteri: 1 uges batterilevetid med en gennemsnitlig brug på 1-2 timer pr. dag; Fuld batteriopladning på 3 timer.
  • Mål: 74mm x 22mm.
  • Materialer: Indikatorbase og holdeklemme; ABS. Gennemskinnelig tophætte; Røget polycarbonat. 2 neodymmagneter. Super selvklæbende tape 3M mærke 4951.

Beskrivelse

Ticc * er et håndfrit blinklys, der passer til alle cykel- eller el-scooterhjelme. Hjælper brugere med at bevæge sig sikkert rundt i byen og oplyser styrebevægelser uden at tage hænderne fra styret: Takket være dens bevægelsessensorer aktiveres Ticc * blot ved at vippe hovedet lidt til højre eller venstre for at vise bevægelserne til andre brugere. Lys op for dine bevægelser og bevæg dig sikkert rundt i byen!

Takket være dets patenterede magnetiske spændesystem kan Ticc * nemt fjernes for genopladning med et mikro-USB-kabel, når det er nødvendigt.

Om Ticc*

Ticc* er en virksomhed i Barcelona, ​​der blev født i 2018, og i 2021 har de lanceret det første smarte intermitterende lys på markedet. Målet er at genopfinde måden at bevæge sig rundt i byen på en mere sikker og bæredygtig måde og også bidrage med brandets kreativitet og innovation.

TICC *-teamet er tværfagligt, med eksperter inden for forskellige områder, der leder og giver deres lyst og kreativitet. TICC * er blevet født og har været muligt, frem for alt takket være kreativitet.

Fremme og skabe en mere bæredygtig og sikker måde at transportere på og tilskynde til, at flere og flere brugere af cykler og skatere går sikkert på gaden.

Evalueringer Ticc* baglygte og blinklys til cykelhjelme

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Baglygter

Kunder, der købte Ticc* baglygte og blinklys til cykelhjelme købte også

Nyligt viste produkter