Tekmax Teide Line Saddeltaske 16 liter - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Tekmax Teide Line Saddeltaske 16 liter - Sort

  • Materiale: 500D PVC
  • Specifikke fastgørelser til under sadlen
  • Specielle slidser til at sætte lys, piloter og/eller reflekser
  • Bred muddertæt tætningsåbning
  • Vandtæt
  • Talisman Vegvisir
  • Disciplin: Grus
  • Kapacitet: 16L

Beskrivelse

Tekmax Teide Line Saddeltaske er den perfekte løsning til cyklister, der har brug for ekstra opbevaringsplads. Med en kapacitet på 16 liter er der rigelig plads til alt det nødvendige udstyr, når du er ude på en grustur. Tasken er fremstillet af holdbart 500D PVC-materiale, der sikrer, at den er vandtæt og modstandsdygtig over for slid og riv.

Tasken er designet med specifikke fastgørelser til at montere den under sadlen, så den ikke forstyrrer din cykling. Derudover er der specielle slidser på tasken, som gør det muligt at montere lys, piloter eller reflekser, så du er synlig i mørket. En bred muddertæt tætningsåbning gør det nemt at komme til dit udstyr, mens du er på farten.

Endelig er Tekmax Teide Line Saddeltaske udstyret med Talisman Vegvisir, som er et symbol på beskyttelse og held. Tasken er velegnet til disciplinen grus og vil være en pålidelig følgesvend på dine cykelture. Med dens rummelige design og holdbare materiale kan du være sikker på, at din udstyr vil være sikkert opbevaret under alle forhold.

Om Tekmax

Tekmax er en spansk virksomhed med to årtiers erfaring inden for cykelsektoren. Deres primære forpligtelse ligger i kundetilfredshed, opnået gennem konstant forskning og udvikling, opretholdelse af tætte samarbejder med kunder og leverandører. Med fokus på kvalitet og innovation tilbyder Tekmax et bredt udvalg af cykelkomponenter og tilbehør. Ud over deres dedikation til cykling forpligter Tekmax sig til bæredygtighed og respekt for miljøet, overholder europæiske og nationale regler vedrørende emballage, mærkning og produkter.

Evalueringer Tekmax Teide Line Saddeltaske 16 liter - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Tekmax Teide Line Saddeltaske 16 liter - Sort købte også

Nyligt viste produkter