SunRace BBS15 engelsk Krankboks 118mm

96,32 kr 73,64 kr

Du redder 24% (-168,70 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer SunRace BBS15 engelsk Krankboks 118mm

  • Forseglede patronlejer.
  • 68 mm skalbredde.
  • BC 1,37 "x 24T
  • Størrelse: 68x118 mm.
  • Vægt: 338 gr.

Beskrivelse

Krankboks er en meget vigtig del af en cykel. Det er placeret i undersiden af ​​rammen og er en af ​​de dele, der er ansvarlige for cykelens trækkraft, da det understøtter kraften, mens du træder i pedalerne. Det er her, du forbinder krumtapene og bagefter kædehjulet og pedalerne.

Denne engelsk eller BSA, krankboks Sunrace BBS15 hører til JIS-standarden, den er 118 millimeter lang , den har forseglede lejer med stålaksel og kopper. BSA eller engelske krankboks bruges generelt til moderne cykler. Dette er den valgte bundkonsol, hvis kranksæt på din cykel fortæller dig at kombinere den med et 118 mm krankboks. På denne måde sikrer du den perfekte kædetilpasning af din cykel.

Om SunRace

Sunrace er et mærke af cykelkomponenter. Virksomheden blev grundlagt i Taiwan i 1972 og er en af ​​de førende producenter af cykeldrev og bremsekomponenter. Det udviklede sig hurtigt på det amerikanske marked takket være udvidelsen af ​​MTB. Næsten alle hans cykler monterede kassetter og gear fra Sunrace-mærket.

Den sælger kæder, bremser, bundbeslag og gear, men skiller sig ud i sine Sunrace-kassetter, som er mærkets flagskib, meget lette, præcise og robuste. Efter mange års forskning, udvikling og investering har det opnået, at dets produkter bruges i de fleste cykler, der bevæger sig rundt i verden.

Evalueringer SunRace BBS15 engelsk Krankboks 118mm

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Krankbokse

Kunder, der købte SunRace BBS15 engelsk Krankboks 118mm købte også

Nyligt viste produkter