Sram Omnium kranksæt 48T 165mm sort

2.000,84 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Sram Omnium kranksæt 48T 165mm sort

  • Kædehjulsmateriale: AL 7075-T6.
  • Armmateriale: 7050 Alloy.
  • Vægt: 825 g.
  • Armlængder: 165 mm
  • 48 tænder.
  • Omfatter ikke en GXP-krankboks med udvendige lejekopper.

Beskrivelse

Puristenes valg til street- og track-ydeevne. Det nye Omnium-kranksæt er den første eksterne bærende krumtap i verden . Omnium er designet til verdensklasse track racing, men også hjemme som det ultimative "fixie" kranksæt, og har vores stærkeste og stiveste legering, 7050-T6 .

The fuldt 5 mm tykt 7075-T6 kædehjul blev kun udviklet til brug med 1/2 x 1/8 kæder. Rapporter fra vores testkørere antyder, at dette er den stiveste krank, de nogensinde har kørt.

Om SRAM

Sram blev grundlagt i 1987 med et enkelt produkt, det berømte Grip Shift, som først blev præsenteret for at blive brugt på landevejscykler. Senere indarbejdede de dette system i mountainbikes, og det er det, der tillod dem at vokse hurtigt. Ønsket om fremskridt og innovation fik Sram til at introducere nye systemer og komponenter til mountainbikes. Mærkets kvantespring, og det, der markerede et før og efter, var da Sram opkøbte RockShox, et af de mest anerkendte og prestigefyldte mountainbike-mærker.

Sram er et brand, der aldrig er blevet træt af at vokse og udvikle sig, og næste skridt var at vende tilbage til, hvor det startede. Det amerikanske mærke valgte endnu en gang produkter til landevejscykler, blev ved med at købe store mærker inden for landevejscykling, såsom Zipp og Quarq og fik stor betydning med skabelsen af det innovative trådløse RED eTap kranksæt.

Andre produkter i Kranksæt

Kunder, der købte Sram Omnium kranksæt 48T 165mm sort købte også

Nyligt viste produkter