Sram Apex Bremsekaliber Sæt

498,35 kr 394,14 kr

Du redder 21% (-775,12 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Sram Apex Bremsekaliber Sæt

  • Særlige funktioner: SRAM® / Swiss Stop® Compound pads, Ekstern centreringsjustering, Hurtig frigivelse af høj kvalitet, Konvekse skiver, Tøndejustering af høj kvalitet, Kompatibel med 28c-dæk.
  • Design med dobbelt drejning.
  • Finish: Slank, Jet Black-glans.
  • Smedede legeringskalibre.
  • Vægt: 308gr pr. par.
  • SRAM® Swiss Stop® bremseklodsforbindelse.

Beskrivelse

SRAM Apex-bremsekaliberne har rød-inspireret ydelse til en værdipris . De smedede legeringskalibre har en jet sort, blank finish for både udseende og ydeevne. Det dobbelte drejningsdesign og SRAM / schweiziske stopbremseklodser giver fremragende stopkraft .

Apex-kaliberne har en komplet kilde til funktioner, herunder en ekstern centreringsjustering, hurtig frigørelse , konvekse skiver og en tøndejustering til justering undervejs. De er kompatible med 28c-dæk.

Om SRAM

Sram blev grundlagt i 1987 med et enkelt produkt, det berømte Grip Shift, som først blev præsenteret for at blive brugt på landevejscykler. Senere indarbejdede de dette system i mountainbikes, og det er det, der tillod dem at vokse hurtigt. Ønsket om fremskridt og innovation fik Sram til at introducere nye systemer og komponenter til mountainbikes. Mærkets kvantespring, og det, der markerede et før og efter, var da Sram opkøbte RockShox, et af de mest anerkendte og prestigefyldte mountainbike-mærker.

Sram er et brand, der aldrig er blevet træt af at vokse og udvikle sig, og næste skridt var at vende tilbage til, hvor det startede. Det amerikanske mærke valgte endnu en gang produkter til landevejscykler, blev ved med at købe store mærker inden for landevejscykling, såsom Zipp og Quarq og fik stor betydning med skabelsen af det innovative trådløse RED eTap kranksæt.

Andre produkter i Fælgbremser

Kunder, der købte Sram Apex Bremsekaliber Sæt købte også

Nyligt viste produkter