Miche Navsæt 32 Huller + Lockring - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Navsæt 32 Huller + Lockring - Sort

  • Materiale: Let legering.
  • Forseglet hjulnav.
  • Akseldimensioner: 100 mm / 120 mm.
  • De to sider af baghjulet er gevindskåret og tilladt fast kædehjul og kan også sætte frit kædehjul på begge sider.
  • Trådtandhjul 35 / 24F.
  • Vægt: 520 gr.
  • Lockring er inkluderet.
  • Huller: 32H.

Beskrivelse

Miche nav -sættet i sort indeholder et fornav og et bageste nav, så du kan afslutte din fixie -cykel og vise nav med en designklassiker, der tilbyde dig al den ydelse, du har brug for. Inde har de forseglede lejer, der giver en fremragende rullende kvalitet til dine hjul, så du kan køre med fuld hastighed og sikkert gennem dine yndlingssteder i din by. Du har mulighed for at installere fast gear eller gratis gear efter dine behov.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Navsæt 32 Huller + Lockring - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjulnavsæt

Kunder, der købte Miche Navsæt 32 Huller + Lockring - Sort købte også

Nyligt viste produkter