Sølv hubs par Miche

587,61 kr 499,47 kr

Du redder 15% (-655,59 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Sølv hubs par Miche

  • Materiale: Letmetal
  • Forseglet hjulnavet.
  • Aksel dimensioner: 100mm / 120mm
  • De to sider af den bageste nav med gevind og tilladt fast tandhjul og kan også sætte fri kædehjul på hver side.
  • Tråd kædehjul 35 / 24F.
  • Vægt: 520 gr
  • låsering er inkluderet.
  • Huller: 32H

Beskrivelse

El juego de bujes Miche en color plata, incluye el buje delantero y el buje trasero para que puedas terminar de montar tu bicicleta fixie y lucir de unos bujes en color plateado que seguro que destacarán entre las bicis de tus colegas. Están fabricados en aluminio, un material fuerte y resistente de larga durabilidad. Los rodamientos de los bujes son sellados para proporcionarte una excelente calidad de rodadura para que puedas disfrutar sin problemas de todos tus trayectos en bicicleta.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Andre produkter i Hjulnavsæt

Kunder, der købte Sølv hubs par Miche købte også

Nyligt viste produkter