Shimano Nexus CN-NX10 Kæde 1-speed 114 Links - Sølv

96,62 kr 82,12 kr

Du redder 15% (-107,85 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Shimano Nexus CN-NX10 Kæde 1-speed 114 Links - Sølv

  • Materiale: Stål
  • Type: Enkelthastighed 1/2 x 1/8 in.
  • Links: 114
  • Pin Type: Med End Pin
  • Den har en anti-korrosionsbehandling for at forlænge dens levetid
  • Vægt: 368g
  • Disciplin: MTB og Road

Beskrivelse

Shimano Nexus CN-NX10 Kæde 1-speed 114 Links - Sølv er en pålidelig og holdbar kæde til cyklister, der ønsker en enkelthastighedskæde til deres MTB eller Road cykel. Den er lavet af stål og har en anti-korrosionsbehandling, der forlænger dens levetid og sikrer, at den holder sig i god stand i lang tid.

Med dens 114 links og enkelthastighed 1/2 x 1/8 in. type er denne kæde perfekt til cyklister, der ønsker en pålidelig og holdbar kæde til deres cykel. Den er også udstyret med en end pin, der gør det nemt at montere og afmontere kæden efter behov.

Med dens vægt på 368g er denne kæde let og nem at håndtere, hvilket gør den ideel til cyklister, der ønsker en kæde, der ikke vil veje dem ned. Samlet set er Shimano Nexus CN-NX10 Kæde 1-speed 114 Links - Sølv en pålidelig og holdbar kæde, der er perfekt til cyklister, der ønsker en enkelthastighedskæde til deres MTB eller Road cykel.

Om Shimano

Shimano blev grundlagt i 1921 af Shozaburo Shimano, da det første frihjul dukkede op. Det er et verdenskendt mærke, meget berømt takket være dets store udvalg af cykelprodukter: fælge, pedaler, tøj, sko...Alle produkterne har en fremragende kvalitet og et højt teknologisk niveau. I deres mere end 87 års eksistens har Shimano akkumuleret et væld af teknologi og produktudvikling og ekspertise, der tjener som drivkraften bag deres konstant udviklende produktlinje.

Evalueringer Shimano Nexus CN-NX10 Kæde 1-speed 114 Links - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelkæder

Kunder, der købte Shimano Nexus CN-NX10 Kæde 1-speed 114 Links - Sølv købte også

Nyligt viste produkter