Selle Italia X-LR TI 316 Superflow

1.375,30 kr 1.040,58 kr

Du redder 24% (-2.489,67 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Selle Italia X-LR TI 316 Superflow

  • Størrelse: S3.
  • Kategori: Expert.
  • Mål: (S3) 131x266mm.
  • Skinner: FeC-legering Ø7 mm.
  • Vægt: (S3) 165 g.
  • Cover: Soft-Tek.

Beskrivelse

Selle Italia X-LR Superflow S3-sadlen, på kun 165 gram, er en af ​​de letteste i sin kategori takket være nylon- og kulfiberskallen. Det tilbyder også et højt ydelsesniveau samt den elegance, der er typisk for alle Selle Italia -sadler.

Om Selle Italia

I slutningen af det 19. århundrede blev Selle Italia grundlagt med ét mål for øje: at skabe de bedste cykelsadler i verden. Virksomheden blev genfødt som en løsning som svar på den overvældende popularitet af cykler og den måde, hvorpå de blev erstattet af biler omkring 1970.

Selle Italia teamet har altid gjort en ekstra indsats, når det kom til sadeldesign. De brugte de nyeste videnskabelige undersøgelser til at perfektionere deres sadler og arbejdede tæt sammen med biomekaniske forskere for at skabe noget, der ville være perfekt til enhver rytter. Uanset hvem du var, eller hvad dine cykelevner var, var der en Selle Italia-sadel, der passede dig som fod i hose.

Nu er Selle Italia en af verdens førende producenter af sadler. Den nyeste teknologi og en finish af høj kvalitet gør dem til nogle af de bedste i verden.

Evalueringer Selle Italia X-LR TI 316 Superflow

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler anti-prostata

Kunder, der købte Selle Italia X-LR TI 316 Superflow købte også

Nyligt viste produkter