• Stock Clearance

Selle Italia Novus Boost Gravel Tech Superflow S3 Sadel - Sort

1.263,73 kr 817,44 kr

Du redder 35% (-3.319,53 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Selle Italia Novus Boost Gravel Tech Superflow S3 Sadel - Sort

  • Størrelse: S3.
  • Kategori: Expert.
  • Mål: (S3) 135x255 mm.
  • Skinner:  TI 316 Tube Ø7 mm.
  • Vægt: (S3) 255 g.
  • Cover: Superflow.

Beskrivelse

Selle Italia Novus Boost Gravel Tech Superflow L3 sadel er specielt designet til gruscykelentusiaster. Komfort på denne sadel garanteres takket være den dobbelte polstring i lysgel med variabel densitet og dens særlige Fibra-Tek-belægning, som giver den styrke og lethed selv over lange afstande.

Det typiske Superflow -snit sikrer minimalt tryk i bækkenområdet. Det særegne ved Novus Boost Gravel Tech -serien er introduktionen af ​​ "Reflective Insert" på bagsiden , hvilket øger synligheden og sikkerheden.

Om Selle Italia

I slutningen af det 19. århundrede blev Selle Italia grundlagt med ét mål for øje: at skabe de bedste cykelsadler i verden. Virksomheden blev genfødt som en løsning som svar på den overvældende popularitet af cykler og den måde, hvorpå de blev erstattet af biler omkring 1970.

Selle Italia teamet har altid gjort en ekstra indsats, når det kom til sadeldesign. De brugte de nyeste videnskabelige undersøgelser til at perfektionere deres sadler og arbejdede tæt sammen med biomekaniske forskere for at skabe noget, der ville være perfekt til enhver rytter. Uanset hvem du var, eller hvad dine cykelevner var, var der en Selle Italia-sadel, der passede dig som fod i hose.

Nu er Selle Italia en af verdens førende producenter af sadler. Den nyeste teknologi og en finish af høj kvalitet gør dem til nogle af de bedste i verden.

Evalueringer Selle Italia Novus Boost Gravel Tech Superflow S3 Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler anti-prostata

Kunder, der købte Selle Italia Novus Boost Gravel Tech Superflow S3 Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter