Selle Italia C2 Gel Flow Sadel

669,05 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Selle Italia C2 Gel Flow Sadel

  • Størrelse: 136 × 276 mm.
  • Vægt: 260 gram.
  • Skinne: Manganrør Ø 7 mm.
  • Betræk: Meget åndbart læder.
  • Påfyldning: Forskellige silikongelindsatser til stødabsorption.
  • Størrelse: 136 × 276 mm.
  • Anvendelse: Vej / offroad.

Beskrivelse

Selle Italia C2 Gel Flow sadel med gel er designet til vej- og mountainbiking. Det er kendt for sin lethed takket være dets manganskinner . Dens åndbare lædermateriale og silikone gel polstring med høj stødabsorbering gør C2 til en maksimal komfort sadel for at undgå træthed . Denne cykelsadel er designet til cyklister, der vejer mindre end 75 kg.

Den er kompatibel med enhver skinnepost og meget solid takket være dens manganskinner, som du kan justere efter dine behov. Denne sadel giver dig et ekstra komfortniveau i perineumområdet takket være dens specielle Gel Flow-polstring . Med en åndbar læderbelægning, der kun vejer 260 gram, er denne sadel en meget god mulighed for din cykel.

Det er en meget let, teknologisk og behagelig sadel . Den store komfort ved denne sadel sikres af to støddæmpere, små støddæmpere, der minimerer vibrationer forårsaget af mangler på vejen. Det er ideelt for cyklisten, der leder efter et godt resultat til en overkommelig pris.

Om Selle Italia

Selle Italia er den ultimative sadelproducent i verden. Leverandører af sadler siden 1897 til de første cyklister, derefter til de fleste af de største og bedst kendte mestre, producerer Selle Italia konsekvent fremragende produkter. Turbo, Flite, SLR og for nylig CX-serien har tilbudt en sådan designkvalitet og komfort, at navnene er en legende i sig selv. Inden for et stort udvalg er der en model, der er specielt egnet til enhver cyklist i kraft af skinne-, affjedrings-, form- og polstringsteknologi.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Selle Italia C2 Gel Flow Sadel købte også

Nyligt viste produkter