Schindelhauer

Schindelhauer

5 Produkter

pr. side

Schindelhauer

5 Produkter

pr. side

Schindelhauer, et ingeniørmærke

Ingeniørernes særprægede opfindelse

Schindelhauer er et ungt mærke med lidt over 12 års historie. I 2009 begyndte fire ingeniører og designere fra Otto von Guericke-universitetet i Magdeburg (Martinn Schellhase, Jörg Schindelhauer, Manuel Holstein og Stephan Zehren) at arbejde på et fælles projekt.

Sammen byggede de en prototype af en cykel, hvor det konventionelle kædesystem blev erstattet af en tandrem, hvilket aldrig før var blevet introduceret i cykler.

Prototypen blev på meget kort tid til et færdigt produkt, og i 2009 blev de første Schindelhauer-cykler produceret under navnet Schindelhauer Bikes, som er efternavnet på en af de fire stiftere.

Ud over et transmissionssystem

På det tidspunkt var dette drivsystem stort set ukendt inden for cykelsporten, og Schindelhauer blev den første producent i verden til at producere cykelstel specielt designet til brug med denne type drivsystem.

Takket være dette system kan alle ulemperne ved det konventionelle kædesystem elimineres: ingen pletter, da der ikke er behov for smøring af kæden, ingen støj, da friktionen er betydeligt reduceret, risikoen for kædebrud er betydeligt reduceret, og kædens ydeevne og holdbarhed er meget højere.

Bælterne er fremstillet af Gates Carbon Drive, en pålidelig producent med en dokumenteret erfaring inden for produktion af tandremme.

I løbet af sin historie har Schindelhauer modtaget forskellige priser, såsom Eurobike Award i 2011 og "Best of the Best" ved Red Dot Design Awards i 2014.

Schindelhauer's filosofi

Schindelhauer har altid designet sine cykler på en omhyggelig måde med et slankt, minimalistisk design, der er praktisk til hverdagsbrug, og som er meget holdbart.

Schindelhauer ønsker det, som vi i Santafixie også ønsker for vores samfund, nemlig at folk bruger deres cykler dagligt for at gøre byer og miljøer mere venlige, renere og forureningsfri.

Det bedste fra Schindelhauer finder du hos Santafixie

Ud over at fremstille cykler producerer Schindelhauer også en bred vifte af produkter, der er bygget med den samme essens og engagement som i fremstillingen af deres innovative drivsystemer.

Schindelhauer har et lille katalog over merchandising, som du kan finde på vores websted. Oplev alt det Schindelhauer-cykeludstyr, vi har til rådighed, og udstyre dig selv med eksklusivt tøj fra det tyske mærke.

Men det er ikke det hele, for hos Santafixie har vi forskellige Schindelhauer-produkter til virkelig attraktive priser. Tag et kig på kategorien Schindelhauer-tilbud og nyd vores store rabatter.