Schindelhauer Dropout sweatshirt

364,46 kr 259,96 kr

Du redder 29% (-777,28 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Schindelhauer Dropout sweatshirt

  • Manchetter på ærmer og forneden.
  • Rib V-indsats foran halsen.
  • Raglanærmer.
  • Normal pasform.
  • 80% bomuld 20% polyester.
  • 330g / m2 Fersken finish børste ryg fleece.
  • Oeko-Tex Standard 100.
  • Serigrafi.

Beskrivelse

Schindelhauer Dropout sweatshirten er designet til alle de bycyklister, der har brug for en god sweatshirt til deres ture eller cykelture. Det er en sweatshirt, der er lavet med bæredygtige materialer, såsom økologisk bomuld. Den er meget komfortabel og giver rigelig bevægelsesfrihed, så du kan cykle uden problemer. Derudover har den forskellige lommer strategisk fordelt i hele sweatshirten, så du kan opbevare dine personlige ejendele og have nem adgang, når du er på cyklen.

Denne sweatshirt vil være din perfekte allierede at have på, hver gang du skal ud på en tur rundt i byen.

Om Schindelhauer

Det tyske mærke Schindelhauer repræsenterer elegance og kvalitet i alle deres produkter. Deres designs er elegante, deres linjer rene og minimalistiske og den omhyggelige produktion værdig til markedets mest eksklusive bycykler. Alle cykelmodeller har tyske navne: Siegfried, Viktor, Ludwig, Wilhelm eller Friedrich. Schindelhauer cykler er kendetegnet ved ikke at have en kæde, men en tandrem, som reducerer støj, gør trækkraften bedre og ikke producerer mærker.

Ejeren, Jörg Schindelhauer, fører personligt tilsyn med hver cykel, der sendes til en klient. Han er engageret i at opnå ekspertise i hele fremstillingsprocessen og derfor den bedste kvalitet. I 2011 fik mærket den prestigefyldte Eurobike-pris for den bedste bycykel. Schindelhauer-cykler er perfekte til at cykle i byen.

Evalueringer Schindelhauer Dropout sweatshirt

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Sweatshirts

Kunder, der købte Schindelhauer Dropout sweatshirt købte også

Nyligt viste produkter