Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt

170,70 kr

Du redder 12% (-166,02 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt

  • Materiale: 100% økologisk bomuld.
  • Fås i størrelserne: S, M, L og XL.
  • Designet i Spanien.
  • Fremstillet i holdbar kvalitet. Tyk bomuld 180 g / m ².
  • Regular unisex-t-shirt.

Beskrivelse

Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride T-shirt er en limited edition T-shirt designet af illustrator Isaac Claramunt (@isaacclaramunt) eksklusivt til Santafixie.

Med Nice Ride-logoet på brystet og Santafixer-logoet på ryggen, sammen med fed og afslappet grafik, fanger den perfekt by- og fixie-verdenen og fremkalder bevægelse, temperatur og selvfølgelig pizza. Alle repræsenteret i en triade af farver, der passer til alt. Bær den sammen med Santafixie x Pacific og Co Nice Ride Limited Edition sokkerne!

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i T-shirts

Kunder, der købte Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt købte også

Nyligt viste produkter