Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Raw

679,00 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

Funktioner Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Raw

Criterium / Track Criterium / Track
Designet og samlet i Barcelona Designet og samlet i Barcelona
Aluminiumsramme og gaffel Aluminiumsramme og gaffel
Komponenter af høj kvalitet Komponenter af høj kvalitet

detaljer Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Raw

Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter en cykel med fast gear til at træne med eller konkurrere i kriterier med en pris på under 700 euro, er Santafixie Raval fast gear cykel et af de bedste valgmuligheder på marked.

Hver detalje betyder noget: Bygget med Raval aluminiumsramme har vi valgt til MICHE, det italienske mærke, der er specialiseret i cykelkomponenter af høj kvalitet til de fleste af komponenterne i vores Raval kriterium-udgave cykel. Med råd fra cyklister med fast gear har vi besluttet 47x17 gearforholdet, da vi synes, det giver de bedste resultater for en banecykel som denne. Vægten, der blev bygget, er mindre end 10 kg. Resultatet er en spektakulær cykel til en uovertruffen pris.

Denne Raval-model er designet til træning i velodromen og til at konkurrere med i faste gearkriterier . Det er ikke egnet til bybrug: det inkluderer ikke bremser, og hjulene kan ikke bruges med bremser . Hvis du leder efter en cykel med bremser at køre rundt i byen med, så kig på vores andre Santafixie Raval cykler.

Andre produkter i Banecykler

Kunder, der købte Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Raw købte også

Nyligt viste produkter