Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Matte Black

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

Fås også i disse farver

Funktioner Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Matte Black

Aluminiumsramme og gaffel Aluminiumsramme og gaffel
Komponenter af høj kvalitet Komponenter af høj kvalitet

detaljer Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Matte Black

Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter en cykel med fast gear til at træne med eller konkurrere i kriterier med en pris på under 700 euro, er Santafixie Raval fast gear cykel et af de bedste valgmuligheder på marked.

Hver detalje betyder noget: Bygget med Raval aluminiumsramme har vi valgt til MICHE, det italienske mærke, der er specialiseret i cykelkomponenter af høj kvalitet til de fleste af komponenterne i vores Raval kriterium-udgave cykel. Med råd fra cyklister med fast gear har vi besluttet 47x17 gearforholdet, da vi synes, det giver de bedste resultater for en banecykel som denne. Vægten, der blev bygget, er mindre end 10 kg. Resultatet er en spektakulær cykel til en uovertruffen pris.

Denne Raval-model er designet til træning i velodromen og til at konkurrere med i faste gearkriterier . Det er ikke egnet til bybrug: det inkluderer ikke bremser, og hjulene kan ikke bruges med bremser . Hvis du leder efter en cykel med bremser at køre rundt i byen med, så kig på vores andre Santafixie Raval cykler.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Matte Black

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Banecykler

Kunder, der købte Santafixie Raval Miche Edition Banecykler - Matte Black købte også

Nyligt viste produkter