Santafixie Gobik Rain Croop Jakke

632,16 kr 498,28 kr

Du redder 21% (-995,81 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Santafixie Gobik Rain Croop Jakke

  • Eksklusivt design
  • Anvendelsesområde: 10ºC til 18ºC
  • Vandtæt stof
  • Lynlåsåbninger i siden
  • Bagste åbning
  • Reflekterende elementer
  • Fås i størrelserne S, M, L og XL

BEVARINGSTIPS

Vask ikke tøj ved temperaturer over 30 grader. Brug milde rengøringsmidler, brug ikke blegemiddel og undgå tørretumblere. Lad tøjet tørre naturligt og undgå direkte sollys og varme. Må ikke stryges. Efterlad ikke dine produkter i plastikposer eller på fugtige steder, da dette kan få stoffet til at forringes.

Beskrivelse

Selvom vores territorium er byen, ved vi også, hvordan man nyder at cykle på vejen eller i bjergene. I cykler, vi stoler på, du ved. Derfor er vi særligt glade for at præsentere denne Santafixie Gobik vindjakke. En let, vandtæt og åndbar jakke, perfekt til at have på på kolde eller regnfulde dage.

Kombinationen af ​​forskellige stoffer sikrer termisk isolering og isolering mod ekstern fugt, mens side- og bagåbningerne giver god ventilation og køling. Derudover fylder den meget lidt, da den er let at have med i lommerne på trøjen.

Med hensyn til designet, så passer den perfekt sammen med Santafixie Gobik-trøjen og bibshorts. Det er et elegant sæt med enkle linjer og vores SNTFX-logo som et nøgleelement på ærmerne.

Du kan fuldføre looket med Santafixie Gobik-trøjen, Limited - K7 3.0-shortsene og Santafixie Gobik-strømperne.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Santafixie Gobik Rain Croop Jakke

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykeljakker & Cykelregntøj

Kunder, der købte Santafixie Gobik Rain Croop Jakke købte også

Nyligt viste produkter