Santafixie Gobik Limited Cykelbukser - K7 3.0

669,35 kr 520,59 kr

Du redder 22% (-1.106,49 kr)

2 Anmeldelser
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Santafixie Gobik Limited Cykelbukser - K7 3.0

  • Eksklusivt design
  • Til temperaturer mellem 17 ° C og 35 ° C
  • K7-pad
  • Flade seler
  • Reflekterende elementer
  • Fås i størrelserne S, M, L og XL

Beskrivelse

Selvom vores område er byen, ved vi også, hvordan vi kan nyde at cykle på vejen eller i bjergene. På cykler, vi stoler på, ved du. Derfor er vi meget glade for at præsentere denne Santafixie Gobik culotte. Under den bevist kvalitet af Gobik er det en højtydende culotte. Lavet af SUPERGLOSSY stof, et resistent og åndbart stof , det har stropper lavet af ultra-åndbart og fladt stof. Sømmene er også lavet med FLATSTOCK flad teknologi, som sikrer fremragende pasform og komfort.

Hvad angår puden, udviklet af den italienske producent Elastic Interface, er den lavet af skum med høj densitet med en tykkelse på 13 mm, der er velegnet til udflugter på op til 7 timer.

Med hensyn til designet kombinerer perfekt med Santafixie Gobik-trøjen . Det er et elegant sæt med enkle linjer og med vores SNTFX-logo som et nøgleelement på benene. Vi ledte også efter en strategisk placering efter vores motto "Inbikeswetrust" og besluttede at placere det på bagsiden, så enhver anden rytter kan se det og genkende dig som en rigtig santafixer.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Andre produkter i Cykeltrøjer & Cykelbukser

Kunder, der købte Santafixie Gobik Limited Cykelbukser - K7 3.0 købte også

Nyligt viste produkter