Santafixie Gobik Limited Cykelbukser - K7 3.0

669,60 kr 602,64 kr

Du redder 10% (-498,24 kr)

Modellen er 1,75 cm høj og bruger størrelse M

48-72hrs

detaljer Santafixie Gobik Limited Cykelbukser - K7 3.0

  • Eksklusivt design
  • Til temperaturer mellem 17 ° C og 35 ° C
  • K7-pad
  • Flade seler
  • Reflekterende elementer
  • Fås i størrelserne S, M, L og XL

Beskrivelse

Selvom vores område er byen, ved vi også, hvordan vi kan nyde at cykle på vejen eller i bjergene. På cykler, vi stoler på, ved du. Derfor er vi meget glade for at præsentere denne Santafixie Gobik culotte. Under den bevist kvalitet af Gobik er det en højtydende culotte. Lavet af SUPERGLOSSY stof, et resistent og åndbart stof , det har stropper lavet af ultra-åndbart og fladt stof. Sømmene er også lavet med FLATSTOCK flad teknologi, som sikrer fremragende pasform og komfort.

Hvad angår puden, udviklet af den italienske producent Elastic Interface, er den lavet af skum med høj densitet med en tykkelse på 13 mm, der er velegnet til udflugter på op til 7 timer.

Med hensyn til designet kombinerer perfekt med Santafixie Gobik-trøjen . Det er et elegant sæt med enkle linjer og med vores SNTFX-logo som et nøgleelement på benene. Vi ledte også efter en strategisk placering efter vores motto "Inbikeswetrust" og besluttede at placere det på bagsiden, så enhver anden rytter kan se det og genkende dig som en rigtig santafixer.

Andre produkter i Cykelbukser

Kunder, der købte Santafixie Gobik Limited Cykelbukser - K7 3.0 købte også

Nyligt viste produkter