Santafixie Gobik Chrome Sokker

12,99 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Santafixie Gobik Chrome Sokker

  • Eksklusivt design
  • Polyamid- og Coolmax-tråd
  • Til temperaturer mellem 20° C og 38° C
  • Længde 20 cm
  • Fås i størrelserne S-M og L-XL

Beskrivelse

For at færdiggøre Santafixie Gobik-kollektionen og være udstyret fra top til bund, havde vi ikke råd til Santafixie Gobik-sokker . De er lavet af polyamid-mikrofibergarn og Coolmax-teknologi og giver stor lethed og åndbarhed til vores fødder. Den 20 høje skaft sikrer optimal kompression og en behagelig pasform.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Andre produkter i Sokker

Kunder, der købte Santafixie Gobik Chrome Sokker købte også

Nyligt viste produkter