• Extra12

Santafixie Fornav 32 Huller - Hvid

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Santafixie Fornav 32 Huller - Hvid

  • Forseglede lejer.
  • 32 huller.
  • O.L.D. afstand: 100 mm.
  • Højflangedesign.

Beskrivelse

Santafixie frontnavet med 32 huller i hvidt er udstyret med forseglede lejer, der giver en meget god rullekvalitet, så du kan cirkulere med total selvtillid og hastighed på enhver gade i din by. Det er den perfekte komponent til at gøre din fixie-cykel unik blandt alle de andre. Den er lavet med et stærkt og modstandsdygtigt aluminiumshus, der perfekt beskytter alle de komponenter, der udgør navet.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Santafixie Fornav 32 Huller - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Fornav

Kunder, der købte Santafixie Fornav 32 Huller - Hvid købte også

Nyligt viste produkter