SantaFixie Fixie Hjulsæt - Sølv

1.108,27 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer SantaFixie Fixie Hjulsæt - Sølv

  • 14-622 (700) hjul.
  • Aluminiumsfælge på 42 mm dyb profil.
  • Bagsiden er flip-flop.
  • 32 rustfrie eger.
  • Fælgtape medfølger ikke.
  • Vægt: 2,50 kg.
  • Eger: 32
  • Skaftbredde: 100 / 120mm

Beskrivelse

El set de ruedas Santafixie 42 mm da farveplade le darán a tu fixie un toque specielt que la hará diferente de las demás. Son unas ruedas fuertes, robustas y duraderas gracias a su material of fabricación de aluminio de doble pared . Están totalmente fabricadas para que puedas cirkulær y conquistar todas las calles de la ciudad sin ningún tipo de problema y con total confianza. El buje de la rueda trasera incorpora el siFrempinda Flip-Flop para que puedas utilizar la opción de piñón fijo o piñón libre con solamente cambiar la rueda de posición. Ingen te lo pienses y pon unas ruedas Santafixie en tu vida.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Andre produkter i Hjulsæt

Kunder, der købte SantaFixie Fixie Hjulsæt - Sølv købte også

Nyligt viste produkter