SantaFixie Fixie 42mm Hjulsæt - Hvid

1.190,09 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer SantaFixie Fixie 42mm Hjulsæt - Hvid

  • 14-622 (700) hjul.
  • Aluminiumsfælge på 42 mm dyb profil.
  • Baghjul er flip-flop.
  • 32 hvide eger.
  • Fælgtape medfølger ikke.
  • Vægt: 2,50 kg.
  • Eger: 32
  • Skaftbredde: 100 / 120mm

Beskrivelse

Hjulsættet Santafixie 42 mm i hvid farve er skabt til at være byens ejere. Deres dobbeltvæggede aluminium fremstilling gør dem til stærke, modstandsdygtige og holdbare hjul, der kan understøtte ethvert element, du måtte finde i byen. Derudover giver 42 mm -profilen dem elegance og aerodynamik, der perfekt matcher egenskaberne ved din fixie. Baghjulsnavet har Flip-Flop -systemet, så du kan have frihjul eller fast gear bare ved at ændre baghjulets position. Udstyr din fixie med Santafixie -hjul og nyd hver rejse gennem byen som et barn.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Andre produkter i Hjulsæt

Kunder, der købte SantaFixie Fixie 42mm Hjulsæt - Hvid købte også

Nyligt viste produkter