Santafixie Asphalt Styrbånd - Honey Brun

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Santafixie Asphalt Styrbånd - Honey Brun

  • Materiale: Imiteret læder
  • Elastisk materiale gør det let at vikle rundt om styret
  • Meget modstandsdygtig over for slitage, sol og regn
  • Elegant
  • Til styr, spor eller vejhorn
  • Båndet indeholder 2 stikpropper og 2 klæbebånd til fastgørelse af det sikkert på styret

Beskrivelse

Santafixie Asfalt styretape er lavet af et læderlignende materiale, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for slitage. Det er designet til by- og landevejscykling, hvor terrænoverfladen ikke kræver særlig dæmpning. Det er behageligt, stærkt, holdbart, let og let at placere.

Med alle designs og farver følger stangpropper og selvklæbende tape til et styrtape, der passer perfekt.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Santafixie Asphalt Styrbånd - Honey Brun

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Santafixie Asphalt Styrbånd - Honey Brun købte også

Nyligt viste produkter