Santafixie 30mm Hjulsæt + Tracklocross Dæk - Sort

1.412,49 kr
2 Anmeldelser
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

Santafixie komplette hjul inkluderer dæk, slanger, fælgtape og tandhjul (baghjul), og samles i hånden af ​​vores mekanikere i Santafixie-anlægget.

detaljer Santafixie 30mm Hjulsæt + Tracklocross Dæk - Sort

  • Aluminiumsfælge for og bag.
  • 30 mm profilkant.
  • Forseglede Santafixie-nav.
  • Størrelse: 14-622 (700C).
  • Rustfri eger.
  • Kompatibel med for- og bagbremser.
  • Leveres med 16t frit hjul og faste tandhjul.
  • Leveres med Continental Doublefighter III 700x35C dæk.

Beskrivelse

Fixie cykelsæt monteret med 30 mm fælge og Santafixie nav, der skiller sig ud for deres lethed og god værdi for pengene. Dette hjulsæt inkluderer rør, Continental Doublefighter III 700x35C dæk og tandhjul . Deres størrelse er 700c, den mest Regulare størrelse for landevejscykler. Hvis du leder efter et komplet hjulsæt til din cykel, er dette en god mulighed.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Andre produkter i Hjulsæt

Kunder, der købte Santafixie 30mm Hjulsæt + Tracklocross Dæk - Sort købte også

Nyligt viste produkter