San Marco Rolls Honey Sadel - Brun

706,24 kr

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer San Marco Rolls Honey Sadel - Brun

  • Skinner: Guld. Kulstofstål.
  • Krop: Forstærket med nylon, der giver større fleksibilitet.
  • Interiør: Bioskum.
  • Omslag: Læder (brunt).
  • Mål: 282 x 143 mm.
  • Vægt: 382 g.

Beskrivelse

Fra storhittet 80'erne har vi genoplivet en af ​​de mest kendte og elskede racersadler. Al fortidens charme i en model, der altid har været synonym med komfort og ydeevne, med en form, der er blevet værdsat af alle cyklister for sin tilpasningsevne. Den har unikke detaljer såsom sølvbeslag og den bagerste sadelnavneplade.
br> I denne version præsenteres den i al sin skønhed med det elegante honningfarvede naturlige læderbetræk og er designet til at tilbyde et elegant æstetisk alternativ. Denne type læder er kendetegnet ved den "skrivende" effekt, som gør den mørkere ved brug, hvilket gør sadlen til et unikt stykke med et meget attraktivt brugt look.

BioFoam teknologi< /strong>: for større komfort på sadler med gel-indlæg, lavere vægt og øget styrke og holdbarhed. San Marcos BioFoam polstring, med en biodynamisk struktur, der følger bækkenets bevægelser under pedalerne, garanterer større komfort, langvarig modstand og ideel støtte. Dens overflade består af lukkede celler afviser vand.

Om Selle San Marco

Italiens mest berømte sadel, Selle San Marco, har fremstillet produkter af høj kvalitet siden 1935. Virksomheden er kendt for sin store opmærksomhed på detaljer og håndværk, hvilket gør, at de skiller sig ud blandt de italienske virksomheder, der gør sig umage for at opnå det bedste produkt.

De sadler, de fremstiller hos Selle San Marco, er synonymt med succes og ekspertise. De definerer perfekt, hvad det vil sige at være "made in Italy". De fremstiller ikoniske sadler i cykelverdenen såsom Regal, Rolls, Concor og Supercorsa-modellerne. De bruges alle af professionelle cyklister og folk, der bruger deres cykler dagligt.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte San Marco Rolls Honey Sadel - Brun købte også

Nyligt viste produkter