San Marco Rolls Rino Sadel - sort

691,67 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer San Marco Rolls Rino Sadel - sort

  • Skinner: Guld. Kulstofstål.
  • Krop: Forstærket med nylon, der giver større fleksibilitet.
  • Skum: Bioskum.
  • Omslag: Næsehornsskind.
  • Mål: 282 x 143 mm.
  • Vægt: 382 g.

Beskrivelse

Fra storhittet 80'erne har vi genoplivet en af ​​de mest kendte og elskede racersadler. Al fortidens charme i en model, der altid har været synonym med komfort og ydeevne, med en form, der er blevet værdsat af alle cyklister for sin tilpasningsevne.
Den har unikke detaljer såsom guldkanterne og sadlens navneskilt på bagsiden.
I denne version præsenteres den i al sin skønhed med det elegante næsehornslæder-betræk.

BioFoam-teknologi: for større komfort på sadler med indlæg gel, lavere vægt og øger styrke og holdbarhed. San Marcos BioFoam polstring, med en biodynamisk struktur, der følger bækkenets bevægelser under pedalerne, garanterer større komfort, langvarig modstand og ideel støtte. Dens overflade bestående af lukkede celler afviser vand.

Om Selle San Marco

Selle San Marco er stolte af deres årtiers historie. Deres grundlægger, Comm. Luigi Girardi, med indsigt og klogskab skabt i Rossano Veneto en iværksættermodel at beundre og følge. I dag har grundlæggerens børnebørn - Luigi og hans brødre Luca, Giovanni og Antonella - arvet hans dynamik sammen med ledelsen af ​​Sella San Marco.

De driver Selle San Marco med hjælp fra deres entusiastiske forældre Antonio og Giuseppina, som dagligt er beskæftiget i firmaet. 'Vi nærmer os 70 år i erhvervslivet, halvfjerds år med enorm og konstant stigende produktion, alt sammen i Italien,' siger Luigi Girardi. 'Vi udviklede og fremstillede berømte sadler som Regal, Rolls og Concor, Era-modeller, kørt af de største cykelmestre. 'Hvert år har vi tilføjet nye patenter og løsninger til vores kollektion, sadler designet til at imødekomme ethvert behov hos enhver cyklist.'

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte San Marco Rolls Rino Sadel - sort købte også

Nyligt viste produkter